Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10553/8269
Title: Estudio de la obtención de mermeladas de papaya por deshidratación osmótica
Authors: Alemán Gómez, Marta
UNESCO Clasification: 3309 Tecnología de los alimentos
Issue Date: 1996
Journal: Vector Plus 
Abstract: De este estudio se desprende la posibilidad de elaborar mermeladas de papaya canaria, con resultados óptimos en cuanto a la calidad, mediante la tecnología de la deshidratación osmótica
URI: http://hdl.handle.net/10553/8269
ISSN: 1134-5306
Source: Vector Plus. Las Palmas de Gran Canaria: Fundación Universitaria, 1994- ISSN 1134-5306, n. 7, 1996, p. 27
Appears in Collections:Vector plus. n.07, 1996 
Artículos
Thumbnail
Adobe PDF (3,96 MB)
Show full item record

Page view(s)

158
checked on Dec 24, 2023

Download(s)

4,373
checked on Dec 24, 2023

Google ScholarTM

Check


Share



Export metadata



Items in accedaCRIS are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.